Kim van Beveren Photography

Where memories become a fairy tale frozen in time

Wat kun je allemaal verwachten wanneer je een shoot boekt?

Nadat we hebben besproken wat voor shoot je precies wilt en wat jouw wensen zijn voor een echte droom shoot spreken we een bijpassende datum en een tijdstip af.

Je krijgt van mij een uitgebreide informatie gids waarin tips staan voor: voor, tijdens en na de shoot. Ook staat hier heel handig kledingadvies in en ontvang je informatie van mij over waar en wanneer je de foto’s kunt verwachten.

Tijdens de shoot zorg ik ervoor dat jij, je kinderen en of je viervoeter kunnen ontspannen en genieten van de omgeving. Afhankelijk van jouw wensen zullen we verschillende soorten foto’s maken waar jullie band en karakter naar voren zullen komen. Ook laat ik je altijd een aantal keer mee kijken op de camera hoe de foto’s eruit zien tijdens de shoot, dit zodat jij gelijk al een beetje een beeld hebt van de foto’s.

Na afloop van de shoot ga ik thuis alle foto’s uitzoeken en ontvang jij binnen 24 uur een gratis voorproefje van mij, deze foto krijg je dus cadeau bovenop jouw gekozen pakket.

Daarna ontvang je binnen 3 dagen de persoonlijke online keuzegalerij waarin de foto’s staan waaruit jij je keuze kunt maken. Wanneer je je keuze hebt gemaakt en hebt verstuurd geld er een levertermijn van 14 dagen (vaak ontvang je ze wel eerder) waarin ik de foto’s voor je ga bewerken en versturen.

Afhankelijk van jouw gekozen pakket krijg je een fotopakketje thuis gestuurd waarin de foto’s van jouw keuze op hoge professionele kwaliteit zijn afgedrukt. Soms duurt het even voordat je deze ontvangt omdat ik deze van een aantal shoots tegelijk bestel … maar dan is de verassing vaak des te groter wanneer je jouw pakketje ontvangt.