over Kim

Mijn naam is Kim en ik ben 32 jaar en samen met mijn gezin woon ik in het mooie Eerbeek aan de prachtige Veluwezoom.

Als 10- jarig meisje kreeg ik van mijn ouders een simpele digitale camera en vanaf dat moment begon eigelijk mijn grote liefde voor fotografie al.

Inmiddels vele jaren verder is mijn passie uitgegroeid naar het vastleggen van sprookjesachtige momenten als professioneel fotograaf.

Het liefst fotografeer ik honden en paarden met en zonder hun mensen maar ook voor andere reportages ben je van harte welkom. Door de jaren heen heb ik verschillende gave dingen mogen doen, zo heb ik bruiloft, fashion, product en nog vele andere soorten fotografie gedaan. Hier heb ik ontzettend veel van geleerd en weet ik nu heel goed wat er wel en wat er niet bij mij past.

Wat begon als een hobby is uiteindelijk uitgegroeid tot een bedrijf . Ik vind het elke dag weer fantastisch om mezelf te blijven ontwikkelen en om nieuwe dingen uit te proberen, ook vind ik het leuk om kennis te delen met andere fotografen .

Ik ben ontzettend dankbaar voor alle lieve viervoeters en mensen die ik heb mogen helpen (en nog zal gaan helpen) met hun bijzondere band en herinneringen vast te leggen.