Over mij

Kim Van beveren

Hallo! Ik ben een 32 jarige gepassioneerde fotografe woonachtig met mijn gezin in Eerbeek. Mijn grote passie is het vastleggen van sprookjesachtige momenten van mens en dier. In mijn vrije tijd kan ik ontzettend genieten van wandelingen in het bos met onze border collies Foxy, Ayla en Tess. Ook ga ik graag op avontuur in de natuur met mijn kinderen, rijd ik paard, heb ik meerdere creatieve hobby’s en vind ik het heerlijk om s’avonds met een lekker wijntje op de bank een goeie film of serie te kijken.

Door de jaren heen heb ik heel veel gave verschillende dingen mogen doen, zo heb ik bruiloft, product, fashion en nog veel andere soorten fotografie gedaan. Hier heb ik ontzettend veel van geleerd en weet ik inmiddels heel goed wat er wel en wat er niet bij mij past.

Wat begon als een hobby is uiteindelijk veranderd in een bedrijf. Ik vind het elke dag weer fantastisch om mezelf te blijven ontwikkelen en om nieuwe dingen uit te proberen. Ook vind ik het leuk om mijn kennis te delen met andere fotografen of mensen die willen groeien in hun hobby.

Ik ben ontzettend dankbaar voor alle lieve viervoeters en mensen die ik heb mogen helpen (en nog zal gaan helpen) met hun bijzondere band en herinneringen vast te leggen.

Ben jij de volgende?