Fotoshoot informatie

Boek een fotoshoot bij Kim van Beveren Photography

Een rustige geduldige professionele aanpak waarbij jullie verhaal centraal staat.

In mijn werkwijze vind ik dit erg belangrijk met daarbij het aanpassen aan wat mens en of dier te bieden hebben.

Mijn doel is om geen statisch geportretteerde foto's te maken maar foto's waar de karakters van de personen en of dieren echt naar voren komen. Dit doen we door een ontspannen en prettige sfeer te creëren tijdens de shoot. Hierdoor spiegelen de foto's als het ware het karakter van de geportretteerde. 

Inmiddels heb ik veel ervaring opgedaan in verschillende takken van fotografie en ben ik hierdoor breed inzetbaar en vind ik het ook leuk als ik gevraagd word om iets "nieuws" te fotograferen.

 Zo kun je in mijn portfolio verschillende onderwerpen terug vinden: paardenfotografie, kinderfotografie, honden, gezin, bruiloft, afscheid , evenementen en bedrijven maar ook beauty/fashion . Wanneer mijn stijl je aanspreekt kun je contact opnemen via het onderstaande formulier, mail, telefonisch of via whatsapp en zal ik je een mooi geheel vrijblijvend aanbod toezenden.

 

 

Boek een fotoshoot via de pagina fotoshoot Boeken , email of telefoon  en ik neem contact met u op voor een geschikte datum. 

Email : info@kimvanbeveren.nl 

Tel: 0641892064

  

Meerdere reportages op een locatie? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor groepskorting. Al eerder iets geboekt bij Kim van Beveren photography? Neem dan ook contact op voor een mogelijke korting bij een volgende boeking.

VAN 17 NOVEMBER TM 31 DECEMBER EEN GRATIS DIGITAAL

 "ART PORTRET"  BIJ ELKE GEBOEKTE SHOOT

 

Bedrijfsfotografie/ bijzondere opdracht

Neem contact met mij op voor een offerte op maat

info@kimvanbeveren.nl

06-41892064