Over Kim

Leer de fotograaf beter kennen

Leuk je te ontmoeten! Ik vertel graag meer over mijzelf

Get to know me

Ben je op zoek naar een fotograaf die geduld heeft en jou op je gemak stelt? Iemand die jou en eventueel je dierenvriend op de meest prachtige wijze vastlegt? Een fotograaf die handige tips deelt tijdens de fotoshoot en waarbij je niet lang op je
foto's hoeft te wachten? Dan zit je
hier helemaal goed!

Leer mij kennen

de Natuur

Ik ben Kim, 33 jaar, en samen met mijn gezin vind je ons in Eerbeek, gemeente Brummen. Sinds 2021 hebben we het drukke westen achter ons gelaten voor een leven dichter bij de natuur, nabij Landal Coldenhove aan de rand van de Veluwezoom. Een plek die voorheen enkel ons vakantieadres was.

Het verkennen van bossen en heidevelden met mijn honden is wat ik het liefste doe. De rust na een hectische dag, op zoek naar wild en genietend van al het moois dat de natuur te bieden heeft, is voor mij ultieme ontspanning. Beelden van deze tochten deel ik graag op mijn social media.

Ik hou ontzettend van

Al op jonge leeftijd was ik vaak met een camera in de hand te vinden, en door de jaren heen heb ik mijn vaardigheden verfijnd om van mijn passie mijn beroep te maken. Het vastleggen van de speciale verbinding tussen mensen en hun dieren, vooral in de serene schoonheid van de natuur, is wat mij drijft.

Met een vleugje magie leg ik unieke momenten vast waarbij jij volop kunt genieten van het hier en nu, omgeven door adembenemende natuur.

Ja, dit wil ik!

Fotografie

Mijn passie voor 

@kimvanbeverenphotography

Volg mij