Voor jouw waardevolle foto's

de dierenfotograaf

Ontdek de mogelijkheden

van jouw hond, kat of paard

Onbegrensde mogelijkheden

Als fotograaf vind ik het belangrijk dat jij je gehoord voelt. Daarvoor bespreken we eerst wat voor shoot je wilt en in het bijzonder wat jouw wensen zijn voor een echte droom shoot. Daarna spreken we een bijpassende datum en een tijdstip af.

Voordat de shoot plaatsvindt, ontvang je van mij een uitgebreide informatie gids. Hierin staan tips staan voor o.a.: voor, tijdens en na de shoot. Ook kledingadvies en informatie van mij zoals waar en wanneer je de foto’s kunt verwachten.

Tijdens de shoot zorg ik ervoor dat jij, je kinderen en of je viervoeter kunnen ontspannen terwijl jullie intussen genieten van de omgeving. Mits dit aansluit op jouw wensen zullen we verschillende soorten foto’s maken, zodoende zullen jullie band en karakter naar voren komen. Ook laat ik je altijd een aantal keer mee kijken op de camera hoe de foto’s eruit zien tijdens de shoot, dit zodat jij gelijk al een beetje een beeld hebt van de foto’s.
Nadat de shoot is afgelopen, zal ik thuis alle foto’s uitzoeken. Vervolgens ontvang jij binnen een week een gratis voorproefje van mij. Deze foto krijg je bovendien cadeau bovenop jouw gekozen pakket.

Deze ontvang je samen met de persoonlijke online keuzegalerij waarin de foto’s staan, waaruit jij je keuze kunt maken. Wanneer je je keuze hebt gemaakt en hebt verstuurd geld er een levertermijn van 1 maand.

Jouw viervoeter, mijn camera, onze fantasie

Luxe

Regular

All-In

Deze shoot is perfect voor jou wanneer je zowel foto's als video's wilt laten maken

Uitgebreid advies voorafgaand aan de shoot

10 digitale foto's van hoge resolutie met en zonder logo

Geen tijdsdruk

3 betoverende video's

€75 afdruktegoed

Uitgebreid advies voorafgaand aan de shoot

15 digitale foto's van hoge resolutie met en zonder logo

Geen tijdsdruk

8 betoverende video's

€150 afdruktegoed

Digitaal videolijstje

Het meest complete pakket!

Uitgebreid advies voorafgaand aan de shoot

5 digitale foto's van hoge resolutie met en zonder logo

60 minuten fotograferen

Een mooie, kleine fotoshoot voor wanneer je alleen foto's wilt laten maken 

Kies jouw fotoshootpakket

wat het beste past bij jouw wensen

Boek nu

Boek nu

Boek nu

€475

€350

€625

Extra opties

€25 per extra digitale foto's.
Iedere 5e foto gratis

€50 per extra video
(alleen mogelijk bij het Luxe en All-in pakket

Het is mogelijk om foto's te laten afdrukken

€25 per extra digitale foto's. Iedere 5e foto gratis
€50 per extra video (alleen mogelijk bij het Luxe en All-in pakket
Het is mogelijk om foto's te laten afdrukken

Alle genoemde tarieven op deze pagina zijn inclusief 21% btw en exclusief reiskosten van €0,30 per km vanaf 6961TX (Eerbeek) retour.

Bewegende beelden

ontdek de mogelijkheden

Ontdek de Magie van Bewegende Herinneringen!

Ben je op zoek naar een unieke manier om je kostbare momenten vast te leggen en te delen? Als fotograaf begrijp ik dat stilstaande beelden soms niet genoeg zijn. Daarom ben ik enthousiast om mijn nieuwe pakketten te introduceren inclusief deze unieke beelden!

Wat voor video zit er in het pakket?

Korte betoverende video’s perfect geschikt voor social media en om in digitale fotolijstjes te plaatsen.
Professioneel bewerkte beelden met de hoogste kwaliteit om je herinneringen tot leven te brengen.
Waarom zou je voor een van deze pakketten kiezen?

Dynamische Herinneringen: Geef je foto’s een nieuwe dimensie en laat ze tot leven komen met bewegende beelden.
Social Media Impact: Maak indruk op je  volgers op platforms zoals Instagram, Facebook en TikTok met creatieve en boeiende videocontent.
Nabestellen Optie: Heb je meer nodig? Geen probleem! Dit pakket biedt je de mogelijkheid om extra video’s nabestellen tegen een betaalbare prijs.
Bij een fotopakket kun je dit pakket extra toevoegen voor slechts €149,-

Afdrukken

Laat jouw foto's

Na het vastleggen van die speciale momenten tijdens onze fotoshoot, bied ik je de kans om jouw favoriete foto's niet alleen te bezitten maar ook tastbaar te maken. Je hebt de mogelijkheid om jouw beelden af te drukken op hoogwaardig fotopapier, elegant glas, sfeervol canvas, en nog veel meer materialen die elk hun eigen unieke charme aan jouw foto's toevoegen.

Het is werkelijk prachtig om één of meerdere van deze foto's in je huis te hebben hangen. Ze brengen niet alleen de schoonheid van het moment naar je woonruimte, maar houden ook de emotionele waarde en herinneringen levend in je dagelijks leven. Elke keer dat je langsloopt, brengt het je terug naar dat speciale moment.

Ik werk samen met een professionele drukker, gespecialiseerd in het produceren van de hoogste kwaliteit afdrukken. Deze samenwerking zorgt ervoor dat jouw foto's met de grootste zorg en aandacht worden behandeld, waardoor het eindresultaat altijd indrukwekkend is.

Of je nu kiest voor een traditionele look met fotopapier, de moderne uitstraling van een afdruk op glas, of de warmte van canvas, ik help je graag bij het maken van de perfecte keuze voor jouw thuis. Laten we samen jouw herinneringen omzetten in kunstwerken die generaties lang meegaan.

Calendly Widget

Veel gestelde vragen

01 "Wanneer dien ik te betalen voor de fotoshoot?"

Wanneer je een fotoreportage hebt geboekt kun je kiezen hoe je wilt betalen. Je kunt vooraf 100% van de kosten betalen per factuur of je betaalt 50% van de kosten vooraf en de andere 50% tijdens de fotoreportage.

02 "Gaat de fotoshoot door met slecht weer?"

In Nederland is een regenbui nooit ver weg, maar maak je geen zorgen! Mocht het regenen op de dag van je fotoshoot, dan plannen we gewoon een nieuwe datum. Een beetje bewolking of een zonnetje dat zich niet laat zien, heeft geen negatieve invloed op de kwaliteit van de foto's. Sterker nog, soms zorgen deze omstandigheden zelfs voor nog mooiere beelden! We nemen in de week voorafgaand aan de shoot, of uiterlijk de dag ervoor, contact met je op om het weer en de details van de shoot te bespreken.

03 "mag ik de foto's van deze shoot gebruiken voor mijn website?"

Wanneer je foto's wilt gebruiken voor je website of andere commerciële doeleinden raad ik je aan om een bedrijfsreportage te boeken. Hierbij ontvang je alle foto's van hoge resolutie zonder logo welke je overal voor mag gebruiken. Wanneer je een reguliere fotoshoot hebt gedaan heb je niet de rechten om de foto's te gebruiken voor commerciele doeleinden of te delen met andere bedrijven. Je kunt in dit geval een losse commerciële licentie aanschaffen. Deze kost €50 per foto. Hierbij ontvang je de foto zonder logo en mag je deze voor al jouw commerciële doeleinden gebruiken.

Bericht
Telefoonnummer
Email
Naam

Bedankt!
Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Houdt je ongewenste mail en spam inbox goed in de gaten.

Neem contact op

@kimvanbeverenphotography

Volg mij